Chiptuning in s-Gravenland

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning s-Gravenland voor mijn auto?

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal PK moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning s-Gravenland kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De vries grootste voordelen obd tuning

  • Sportiever karakter​
  • Geluid klinkt harder
  • Plezieriger rijden​
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in s-Gravenland. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse s-Gravenland chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Exclusief gebruik van de beste chiptuning files

Verschillende soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle chiptuning methoden leggen we hieronder uit:

Methode 1: s-Gravenland OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven! Een relevant voorbeeld is Volvo S60 2.0 T5 Polestar 253pk Chiptuning

Chiptuning s-Gravenland Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van s-Gravenland chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Renault megane 1.3 tce 160pk
Renault Megane 1.3 TCe met 160pk laten chiptunen? Mijn Chiptuning is specialist in MAKE tuning. Bekijk vermogenswinst!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw s-Gravenland kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge s-Gravenland chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Jeep ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank