Renault Megane 1.3 TCe 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.3 tce 160pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 1.3 TCe 160pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Megane is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Renault Megane 1.3 TCe 160pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Megane kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Megane gaat u merken dat uw Renault Megane veel lekkerder gaat door chip tuning Renault Megane 1.3 TCe 160pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Renault Megane 1.3 TCe 160pk​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Megane 1.3 TCe 160pk?​

Voor stage one tunen Renault Megane 1.3 TCe 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Renault Megane 1.3 TCe 160pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Renault Megane 1.3 TCe 160pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Megane 1.3 TCe 160pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.3 TCe 160pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • De beste Renault Meganechiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Megane 1.3 TCe 160pk kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Renault Megane 1.3 TCe 160pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Megane 1.3 TCe 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane 1.3 TCe 160pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Renault Megane 1.3 TCe 160pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Renault Megane 1.3 TCe 160pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Megane 1.3 TCe 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Renault Megane 1.3 TCe 160pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Megane 1.3 TCe 160pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Megane 1.3 TCe 160pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Renault Megane 1.3 TCe 160pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Megane 1.3 TCe 160pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Honda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.