Renault Megane 2.0i 16v 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 2.0i 16v 140pk

Stage 1 Renault Megane 2.0i 16v 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 150pk +7.1%
Koppel 195nm 215nm +10.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1997 CC
Type ecu Siemens/Continental EMS3126 & Siemens/Continental SIRIUS 32
Compressieverhouding 10,2 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,1 mm
Motornummer M4R

Renault tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 2.0i 16v 140pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Megane heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Renault Megane veel soepelder gaat door Renault Megane tunen. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Renault Megane 2.0i 16v 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Megane 2.0i 16v 140pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Renault Megane 2.0i 16v 140pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Renault Megane 2.0i 16v 140pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • De beste Renault Meganetuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Megane 2.0i 16v 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Megane 2.0i 16v 140pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Megane 2.0i 16v 140pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Megane 2.0i 16v 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Renault Megane 2.0i 16v 140pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Megane 2.0i 16v 140pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Megane 2.0i 16v 140pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Megane 2.0i 16v 140pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Megane 2.0i 16v 140pk chiptuning genoemd. Je Renault Megane 2.0i 16v 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Megane 2.0i 16v 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.