Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel crossland x 1.6 cdti 120pk

Stage 1 Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Crossland X is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Opel Crossland X vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel motor tuning.

In een paar uur kan je Opel Crossland X door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Opel Crossland X meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk
 • Mooier geluid uit uw Opel
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chippenOpel Crossland X 1.6 CDTi 120pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Opel Crossland Xchiptuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk. Met deze manier hoef je zelfs de Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk chiptuning genoemd. Je Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Rover ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Opel .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.