Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka x 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1368 CC
Type ecu Ac Delco E78 & Ac Delco E87
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 72,5 X 82,6 mm
Motornummer A14NET

Opel tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk?

De ecu software van uw Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Mokka X een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk gaat u merken dat uw Opel Mokka X veel soepelder rijdt door tuning Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Mokka X 1.4 Turbo 140pk?​

Bij stage one tunen Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Opel Mokka Xtuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk!

Stage 2 chiptuning Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk haalt.

Stage 2 Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk.

Zo doen wij buiten Opel Mokka X 1.4 Turbo 140pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.