Opel Combo 1.7 DI 65pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.7 di 65pk

Stage 1 Opel Combo 1.7 DI 65pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 65pk 85pk +30.8%
Koppel 130nm 180nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Combo 1.7 DI 65pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Opel Combo 1.7 DI 65pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Opel Combo tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Combo 1.7 DI 65pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Opel Combo meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Combo 1.7 DI 65pk
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Combo 1.7 DI 65pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Combo 1.7 DI 65pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Opel Combo 1.7 DI 65pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Combo 1.7 DI 65pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Opel Combo 1.7 DI 65pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Combo 1.7 DI 65pk
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning software

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Opel Combo 1.7 DI 65pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Combo 1.7 DI 65pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Combo 1.7 DI 65pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Combo 1.7 DI 65pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Combo 1.7 DI 65pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Opel Combo 1.7 DI 65pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Combo 1.7 DI 65pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Combo 1.7 DI 65pk!

Stage 2 chiptuning Opel Combo 1.7 DI 65pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Combo 1.7 DI 65pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Combo 1.7 DI 65pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Combo 1.7 DI 65pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Combo 1.7 DI 65pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over Opel Combo 1.7 DI 65pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Combo 1.7 DI 65pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Combo 1.7 DI 65pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.