Opel Astra 1.2T 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.2t 110pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Astra 1.2T 110pk chiptunen?

De standaard software in de Opel Astra 1.2T 110pk ecu van uw Opel Astra 1.2T 110pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Opel Astra tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Opel Astra 1.2T 110pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Opel
 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Astra 1.2T 110pk​
 • Meer vermogen uit uw Opel
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Astra 1.2T 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Astra 1.2T 110pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Astra 1.2T 110pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 1.2T 110pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Astra 1.2T 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Astra 1.2T 110pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede Opel Astra 1.2T 110pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto laten chippen voor u Opel Astra 1.2T 110pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Astra 1.2T 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Astra 1.2T 110pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Astra 1.2T 110pk.

Daardoor is dit een voordelige Opel Astra 1.2T 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Astra 1.2T 110pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Opel Astra 1.2T 110pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Astra 1.2T 110pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Opel Astra 1.2T 110pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Opel Astra 1.2T 110pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Astra 1.2T 110pk chiptuning. Je Opel Astra 1.2T 110pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Astra 1.2T 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Astra 1.2T 110pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.