Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.6 ecoflex 115pk

Stage 1 Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 155nm 205nm +32.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk chiptunen?

De standaard software in de Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk ecu van uw Opel Mokka is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Opel Mokka tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Mokka veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Opel Mokka zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Opel
 • Minder brandstof gebruik van uw Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Opel Mokkatuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk motor tuning:

Voor het Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Opel Mokka 1.6 Ecoflex 115pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Audi bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel .

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.