Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.7 cdti 125pk

Stage 1 Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 150pk +20%
Koppel 280nm 330nm +17.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk veel lekkerder rijdt door Opel Corsa tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • De beste Opel Corsatuning files in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk!

Stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 125pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

MAN bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Opel .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel dus even kwijt.