Opel Zafira 2.0 DTI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 2.0 dti 100pk

Stage 1 Opel Zafira 2.0 DTI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 230nm 290nm +26.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1995 CC
Type ecu Bosch EDC15M & Bosch PSG16
Compressieverhouding 18,5 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer Y20DTH

Opel tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Zafira 2.0 DTI 100pk?

De ecu software van uw Opel Zafira is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Opel Zafira vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Zafira is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Zafira 2.0 DTI 100pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Opel Zafira 2.0 DTI 100pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Opel Zafira 2.0 DTI 100pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Opel Zafira 2.0 DTI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Zafira 2.0 DTI 100pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Opel Zafira 2.0 DTI 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Zafira 2.0 DTI 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Opel Zafira 2.0 DTI 100pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Zafira 2.0 DTI 100pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Zafira 2.0 DTI 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Opel Zafira 2.0 DTI 100pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Zafira 2.0 DTI 100pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Zafira 2.0 DTI 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Opel Zafira 2.0 DTI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Zafira 2.0 DTI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Opel Zafira 2.0 DTI 100pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Zafira 2.0 DTI 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 DTI 100pk. Je Opel Zafira 2.0 DTI 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 DTI 100pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Zafira 2.0 DTI 100pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Opel Zafira 2.0 DTI 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Opel Zafira 2.0 DTI 100pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.