Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.5 tdci 95pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Ford Fiesta een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Ford Fiesta meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk kan doen:
 • Gebruik van goede Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk motor tuning:

Voor het Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk. Met deze methode hoef je zelfs de Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk genoemd. Hierbij pas je de Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fiesta 1.5 TDCI 95pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.