Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xkr 5.0 v8 supercharged 510pk

Stage 1 Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 560pk +9.8%
Koppel 625nm 700nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Jaguar XKR vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Jaguar XKR veel lekkerder rijdt door tuning Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Jaguar XKRtuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk is een geliefde methode om je Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk haalt.

Deze vorm van Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged 510pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar en bent u uw Jaguar dus even kwijt.