Chiptuning in Bergschenhoek

Alle merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Bergschenhoek?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ecu is geprogrammeerd om een specifiek vermogen te halen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Bergschenhoek kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste pluspunten obd tuning

Meer performance​

Beter geluid

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt chippen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Bergschenhoek. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bergschenhoek chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Een specifieke maatwerk tuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Bergschenhoek chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

De beste chiptuning files in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Bergschenhoek OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Een relevant voorbeeld is ford chiptuning

Stage 2 chiptuning Bergschenhoek

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze services een garantie op hoogstaande chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. De vestigingen kun je hier beneden bekijken:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plekken in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo: Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen. Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen remappen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons volledig op eco tuning om benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Bij onze stage 1 chiptuning Bergschenhoek zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.