Chiptuning in Bergschenhoek

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Bergschenhoek?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. Dits komt doordat deze is geschreven om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verlagen.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen auto laten chippen

  • Meer performance​
  • Geluid klinkt harder
  • Comfortabeler rijden​
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Bergschenhoek. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Bergschenhoek chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Bergschenhoek verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Bergschenhoek chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de Motormanagement computer in uw auto
  • Goede accu voeding gedurende het tunen
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Gebruik van beste tuning bestanden

Verschillende soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Bergschenhoek OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Bergschenhoek chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven! Een recent voorbeeld is Chiptuning Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk

Stage 2 chiptuning Bergschenhoek

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Bergschenhoek tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

chiptuning Ssangyong korando 1.5 t-gdi 163pk
SsangYong Korando 1.5 T-GDI (163pk) laten chiptunen? Mijn Chiptuning is specialist in MAKE tuning. Bekijk vermogenswinst!

Specialistische ECU software inzicht​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bergschenhoek autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mercury ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank