Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley bentayga s 4.0 v8 tdi 435pk

Stage 1 Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 435pk 510pk +17.2%
Koppel 900nm 1000nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Bentley Bentayga vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Bentley auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Bentley Bentayga kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk​
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik van uw Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bentley Bentayga S 4.0 V8 TDI 435pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Bentley .

Daarom is je Bentley auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley auto en bent u uw Bentley dus even kwijt.