SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong korando 1.5 t-gdi 163pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk chiptunen?

De ecu software van uw SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw SsangYong Korando vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chippen van uw SsangYong kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

SsangYong Korando chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw SsangYong
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chiptuningSsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw SsangYong auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van SsangYong Korando 1.5 T-GDI 163pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw SsangYong auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder SsangYong doen.