Chiptuning Pijnacker: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke wij kunnen tunen:

Lees hier wat chiptuning in Pijnacker voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. Dit is omdat deze is geschreven om de performance te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen

  • Meer PK’s​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Pijnacker. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Pijnacker chiptuning engineer onderworpen. Deze Pijnacker engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Pijnacker chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de Motormanagement in uw auto
  • Speciale accu voeding gedurende het tunen
  • Eerst een goede kopie van de oude staat​
  • Gebruik van de beste chiptuning bestanden

Beschikbare soorten auto chippen:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu tuning methodes leggen we onderaan uit:

Stage 1 Pijnacker OBD chiptuning

OBD chiptuning Pijnacker is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning Pijnacker maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Pijnacker chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Lees dit relevante project: Chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk

Stage 2 chiptuning Pijnacker

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

chiptuning Audi s7 4.0 tfsi 420pk
Audi S7 4.0 TFSI (420pk) tuning? Vermogenswinst van 29.0% en 45.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Pijnacker auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Pijnacker.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Saab ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank