Chiptuning Delft: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Wat voor voordelen heeft chiptuning Delft?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Delft kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer performance​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Delft. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Delft specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Delft engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Delft chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van goede chiptuning files

Beschikbare vormen chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Delft OBD chiptuning

OBD chiptuning Delft is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Delft maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Delft krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto! Een recent voorbeeld is DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Delft

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

chiptuning Smart fortwo 1.0 turbo 84pk
Breng je Smart ForTwo 1.0 Turbo (84pk) naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 37.0% en 38.0% meer koppel.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Delft kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Delft.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Delftsoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank