Chiptuning in Delft

Alle merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Delft?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd.De ECU (motor controller) is geprogrammeerd om een bepaald vermogen te halen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Delft.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De vries grootste voordelen obd tuning

Meer vermogen​

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Delft. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Delft chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Delft engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat ​

Goede tuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle auto chipping methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Delft OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Delft chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Bekijk dit relevante project: chiptuning infiniti

Chiptuning Delft Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Delft chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

BMW laten chippen
Voorbeeld verbeteringen van prestaties door ecu chiptuning Delft.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Delft ook verscheidene andere software aanpassingen voor Delft auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hier beneden ziet u een lijst van de tuning vestigingen

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto producenten ook. Dit is hoe het werkt: Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.