Chiptuning Den Haag

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Den Haag?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal. De ecu is geprogrammeerd om een specifiek vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door chiptuning Den Haag.

Chiptuning Den Haag kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15 procent terug dringen.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen obd tuning

  • Meer PK’s​
  • Mooier geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Den Haag. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Den Haag chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Den Haag engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van goede tuning software

Beschikbare vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Den Haag OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Den Haag is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Den Haag krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto! Zie dit relevante voorbeeld: Chiptuning BMW 2 serie 225D 224pk

Stage 2 chiptuning Den Haag

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Den Haag tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Den Haag is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Chevrolet tahoe 5.3 v8 380pk
Tuning voor Chevrolet Tahoe 5.3 V8 380pk. Mijn Chiptuning leidt tot 5.0% extra vermogen en 6.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Cadillac
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank