Chiptuning Vlaardingen: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Ontdek wat chiptuning in Vlaardingen voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software precies het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten door chiptuning Vlaardingen.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Vlaardingen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen tunen van je auto

  • Meer performance​
  • Geluid klinkt beter
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Vlaardingen. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Vlaardingen chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde maatwerk tuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Vlaardingen bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Vlaardingen chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer in uw auto
  • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
  • Een back-up van de oude staat​
  • Goede chiptuning software in gebruik

Verschillende soorten motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Vlaardingen OBD chiptuning

OBD chiptuning Vlaardingen is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Vlaardingen maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Vlaardingen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto! Bekijk dit relevante voorbeeld: Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Vlaardingen

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Vlaardingen chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Mercedes-benz e 350 cdi 265pk
Breng je Mercedes-Benz E 350 CDI (265pk) naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 11.0% en 13.0% meer koppel.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Vlaardingen kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Vlaardingen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank