Chiptuning Vlaardingen

Alle auto merken welke wij kunnen chiptunen:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Vlaardingen voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.Dit is omdat deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen door chiptuning Vlaardingen.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning in Vlaardingen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste pluspunten

Sportiever karakter​

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Vlaardingen. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Vlaardingen specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Vlaardingen. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Vlaardingen leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Vlaardingen chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up ​

Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Vlaardingen OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vlaardingen is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een recent voorbeeld is Maserati chiptuning

Chiptuning Vlaardingen Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen

Specialistische ECU software kennis​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Vlaardingen ook diverse andere software modificaties voor Vlaardingen als roetfilterverwijderen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over tuning:

Door heel Nederland hebben we vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties bekijken:

We zitten ook vlakbij:

Als u dus op zoek bent naar motor tuning Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chiptunen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo: Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs. Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen. Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen remappen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op auto chippen met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.