Chiptuning Schiedam

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke wij kunnen chiptunen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Schiedam?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chippen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Schiedam kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot wel 15% verlagen.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen auto tuning

  • Meer koppel​
  • Sportiever geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Schiedam. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Schiedam engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Schiedam engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning:​

  • Diepgaande kennis van de Motormanagement van uw auto
  • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • De beste chiptuning software in gebruik

Beschikbare vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Schiedam OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Schiedam maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Schiedam chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Schiedam krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto! Een goed voorbeeld is Mercedes-Benz GLA 220d (2.0d) 190pk Tuning

Chiptuning Schiedam Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Schiedam tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Schiedam is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Smart fortwo 0.9 turbo 90pk
Breng je Smart ForTwo 0.9 Turbo met 90pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 22.0% en 30.0% meer koppel.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Cadillac
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank