Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 135nm 175nm +29.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk chiptunen?

Het standaard programma in de Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Smart ForTwo gaat u merken dat uw Smart ForTwo veel soepelder gaat door tuning Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk
 • Gebruik van goede tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk kan worden!

Methodes voor Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk is een populaire methode om je Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk.

Zo doen wij buiten Smart ForTwo 0.9 Turbo 90pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Dacia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Smart chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Smart zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Smart auto doen.