Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart fortwo 1.0 turbo brabus 102pk

Stage 1 Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 115pk +12.7%
Koppel 147nm 165nm +12.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk ecu van uw Smart ForTwo is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Smart auto tuning.

Door het tunen van uw Smart kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Smart ForTwo veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Smart ForTwo zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk.

Veilige chiptuning

 • Goede Smart ForTwotuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk motor tuning:

Voor het Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk.

Hierdoor is dit een goedkope Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 102pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Smart doen.