Smart ForFour 1.5 DCI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Smart ForFour 1.5 DCI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 210nm 260nm +23.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Smart ForFour 1.5 DCI 95pk?

De standaard software in de ecu van uw Smart ForFour 1.5 DCI 95pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Smart ForFour door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Smart ForFour 1.5 DCI 95pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Smart ForFour 1.5 DCI 95pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken uit uw Smart
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Smart ForFour 1.5 DCI 95pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Smart ForFour 1.5 DCI 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Smart ForFour 1.5 DCI 95pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Smart ForFour 1.5 DCI 95pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Smart ForFour 1.5 DCI 95pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Smart ForFour 1.5 DCI 95pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Smart ForFour 1.5 DCI 95pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Smart ForFour 1.5 DCI 95pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Smart ForFour 1.5 DCI 95pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Smart ForFour 1.5 DCI 95pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Smart ForFour 1.5 DCI 95pk is een populaire manier om je Smart ForFour 1.5 DCI 95pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Smart ForFour 1.5 DCI 95pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Smart ForFour 1.5 DCI 95pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Smart ForFour 1.5 DCI 95pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Smart ForFour 1.5 DCI 95pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Smart ForFour 1.5 DCI 95pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Smart ForFour 1.5 DCI 95pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Smart ForFour 1.5 DCI 95pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Smart ForFour 1.5 DCI 95pk genoemd. Je Smart ForFour 1.5 DCI 95pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Smart ForFour 1.5 DCI 95pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Vauxhall tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Smart auto, zonder dat hierbij aanpassingen Smart baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Smart auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Smart auto en bent u uw Smart auto dus even kwijt.