Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart forfour 0.9 turbo 90pk

Stage 1 Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 135nm 155nm +14.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Smart ForFour vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Smart auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Smart ForFour kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Smart ForFour zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk
 • Meer rijplezier uit uw Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Smart auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk!

Stage 2 Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Smart ForFour 0.9 Turbo 90pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Ferrari bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Smart .

Daarom is je Smart al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Smart auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Smart auto doen.