Smart ForFour 1.5 CDI 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart forfour 1.5 cdi 68pk

Stage 1 Smart ForFour 1.5 CDI 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 92pk +35.3%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Smart ForFour is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Smart kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Smart ForFour tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Smart ForFour 1.5 CDI 68pk​
 • Meer vermogen uit uw Smart
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Smart ForFour 1.5 CDI 68pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Smart ForFour 1.5 CDI 68pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Smart ForFour 1.5 CDI 68pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Smart ForFour 1.5 CDI 68pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Smart ForFour 1.5 CDI 68pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Smart ForFour 1.5 CDI 68pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Smart ForFour 1.5 CDI 68pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Smart ForFour 1.5 CDI 68pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Smart ForFour 1.5 CDI 68pk wordt!

Verschillende vormen Smart ForFour 1.5 CDI 68pk motor tuning:

Voor het Smart ForFour 1.5 CDI 68pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Smart ForFour 1.5 CDI 68pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Smart ForFour 1.5 CDI 68pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Smart ForFour 1.5 CDI 68pk. Zonder de Smart ForFour 1.5 CDI 68pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Smart ForFour 1.5 CDI 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Smart ForFour 1.5 CDI 68pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Smart ForFour 1.5 CDI 68pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Smart ForFour 1.5 CDI 68pk. Hierbij pas je de Smart ForFour 1.5 CDI 68pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Smart ForFour 1.5 CDI 68pk haalt.

Deze vorm van Smart ForFour 1.5 CDI 68pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Smart ForFour 1.5 CDI 68pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Smart ForFour 1.5 CDI 68pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Toyota tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Smart , zonder dat hierbij aanpassingen Smart baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Smart al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Smart auto doen.