Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 102pk +24.4%
Koppel 110nm 135nm +22.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft tuning Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Smart Roadster een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Smart kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Smart Roadster gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Smart Roadsterchiptuning files in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk!

Chiptuning Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk chiptuning. Hierbij pas je de Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Smart Roadster 0.7 Turbo 82pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Oldsmobile ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Smart auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Smart zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Smart auto doen.