Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart crossblade 0.6 turbo 70pk

Stage 1 Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 82pk +17.1%
Koppel 108nm 125nm +15.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk?

De ecu van uw Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Smart Crossblade gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Smart Crossblade chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Smart Crossblade meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, remappenSmart Crossblade 0.6 Turbo 70pk?​

Voor stage één tunen Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk tuning software
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk. Via deze methode moet je zelfs de Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Smart Crossblade 0.6 Turbo 70pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren SsangYong
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Smart en bent u uw Smart auto dus even kwijt.