Smart ForTwo 1.0i 71pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart fortwo 1.0i 71pk

Stage 1 Smart ForTwo 1.0i 71pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 71pk 79pk +11.3%
Koppel 89nm 105nm +18%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft tuning Smart ForTwo 1.0i 71pk?

Het standaard programma in de Smart ForTwo 1.0i 71pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Smart ForTwo 1.0i 71pk. Je Smart ForTwo 1.0i 71pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Smart
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Smart ForTwo 1.0i 71pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Smart ForTwo 1.0i 71pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Smart ForTwo 1.0i 71pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart ForTwo 1.0i 71pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Smart ForTwo 1.0i 71pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Smart ForTwo 1.0i 71pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Smart ForTwo 1.0i 71pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Smart ForTwo 1.0i 71pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Smart ForTwo 1.0i 71pk.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Smart ForTwo 1.0i 71pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Smart ForTwo 1.0i 71pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Smart ForTwo 1.0i 71pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Smart ForTwo 1.0i 71pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Smart ForTwo 1.0i 71pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Smart ForTwo 1.0i 71pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Smart ForTwo 1.0i 71pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Smart ForTwo 1.0i 71pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Smart ForTwo 1.0i 71pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Smart ForTwo 1.0i 71pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Smart zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Smart doen.