Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 2.0 cdti 110pk

Stage 1 Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 190pk +72.7%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1956 CC
Type ecu Bosch EDC17C59 & Bosch EDC17CP47
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 83,0 X 90,4 mm
Motornummer A20DTJ

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Opel Zafira is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Opel Zafira kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk. Je Opel Zafira zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw Opel
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van goede Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk tuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk.

Daardoor is dit een goedkope Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Zafira 2.0 CDTi 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.