Chiptuning Maassluis

auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Maassluis voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een specifiek aantal vermogen te behalen, namelijk het aantal PK van in de autobrochure.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

Chiptuning Maassluis kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder en sneller rijdt door chiptuning Maassluis. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Pluspunten tunen van je auto

Meer PK's​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Maassluis. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Maassluis chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Maassluis engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Maassluis chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Stage 1 Maassluis OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maassluis is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Maassluis chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Maassluis krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Een goed voorbeeld is vw polo tuning

Stage 2 chiptuning Maassluis

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

BMW laten chippen
Resultaat van performance door chiptuning Maassluis.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Maassluis auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Maassluis.

Zo doen wij naast chiptuning Maassluis ook verscheidene andere software modificaties voor Maassluis als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning locaties

We zitten ook in de buurt van:

Dus als u op één van deze plekken in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen. Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van auto chippen, of lees hieronder een samenvatting.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chip tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Bij onze stage 1 chiptuning Maassluis zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.