Chiptuning in Maassluis

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Lees hier wat chiptuning in Maassluis voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning Maassluis. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer performance​
  • Sportiever geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Maassluis. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Maassluis chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Maassluis. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Maassluis chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Goede tuning files in gebruik

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Maassluis OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Maassluis maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Ontdek dit relevante voorbeeld: Opel Corsa 1.4i 16v 90pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Maassluis

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Maassluis chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Bmw m2 3.0 cs 450pk
Laat je BMW M2 3.0 CS van 450 naar 500PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Maassluis kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Maassluis.

Zo doen wij buiten Maassluis chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Maassluis als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank