Chiptuning in De Lier

merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Lees hier wat chiptuning in De Lier voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen welke in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen

Sportiever karakter​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in De Lier. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning De Lier engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning De Lier. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning De Lier leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het De Lier chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat ​

Goede chiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor auto chippen leggen we hieronder uit:

Stage 1 De Lier OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen De Lier krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Ontdek dit recente voorbeeld: suzuki swift tuning

Chiptuning De Lier Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning De Lier is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het tunen

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (motor computer) software zijn onze services een garantie op hoogstaande auto chippen.

Zo doen wij buiten De Lier chiptuning ook diverse andere software modificaties voor De Lier als roetfilterverwijderen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over auto tuning:

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning locaties

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen de fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op auto chippen om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.