Chiptuning De Lier: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Wat zijn de voordelen van chiptuning in De Lier voor mijn auto?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door je auto te laten chiptunen in De Lier.

Chiptuning De Lier kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning De Lier. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste pluspunten

  • Meer performance​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in De Lier. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse De Lier chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning De Lier engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de ECU in uw auto
  • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • De beste chiptuning files in gebruik

Beschikbare soorten chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: De Lier OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope De Lier chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Ontdek dit recente voorbeeld: Chiptuning Mercedes-Benz CLS 250 CDI naar 240PK

Chiptuning De Lier Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van De Liertuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van De Lier chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Mini countryman 1.6i 122pk
Chiptuning van de Mini Countryman 1.6i met 122pk. Geniet van een vermogenswinst van 130PK en 175NM Extra koppel.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning De Lier ook verscheidene andere software aanpassingen voor De Lier als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank