Chiptuning s-Gravenzande: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Lees hier wat chiptuning in s-Gravenzande voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd. Dit is gedaan omdat deze software exact het aantal vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Chiptuning s-Gravenzande kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Pluspunten auto laten chippen

  • Sportiever karakter​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in s-Gravenzande. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze s-Gravenzande chiptuning engineer onderworpen. Deze s-Gravenzande engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning s-Gravenzande engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding gedurende het chippen
  • Een kopie van de oude staat​
  • Goede tuning files in gebruik

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor motor tuning leggen we hieronder uit:

Stage 1 s-Gravenzande OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning s-Gravenzande is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Een recent voorbeeld is Tuning Mercedes-Benz Vito 108 CDI met 82pk (stage 1)

Chiptuning s-Gravenzande Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van s-Gravenzande tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning s-Gravenzande is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Volvo v60 2.0 d3 136pk
Breng je Volvo V60 2.0 D3 (136pk) naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 36.0% en 29.0% meer koppel.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw s-Gravenzande kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning s-Gravenzande.

Zo doen wij naast chiptuning s-Gravenzande ook verschillende andere software aanpassingen voor s-Gravenzande auto’s als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank