Chiptuning ‘s-Gravenzande

Alle merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

No products found

Wat voor pluspunten heeft chiptuning voor mijn auto?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning ‘s-Gravenzande.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning ‘s-Gravenzande. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste pluspunten

Meer koppel​

Beter geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in ‘s-Gravenzande. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ‘s-Gravenzande ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze ‘s-Gravenzande engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning ‘s-Gravenzande. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het ‘s-Gravenzande chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige tuning:​

Diepgaande kennis van de motor computer van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: ‘s-Gravenzande OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Lees dit recente project: citroen berlingo

Chiptuning ‘s-Gravenzande Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van ‘s-Gravenzande tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

BMW laten chippen
Resultaat van prestaties door tuning 's-Gravenzande.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste auto chippen.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van ‘s-Gravenzande autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een lijst van de tuning locaties

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus zoekend bent naar chiptuning in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chippen doen de fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt: Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs. Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types. Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, of lees verder voor een samenvatting.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons volledig op tuning om benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.