Mini Countryman 1.6i 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini countryman 1.6i 122pk

Stage 1 Mini Countryman 1.6i 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 130pk +6.6%
Koppel 160nm 175nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Countryman 1.6i 122pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mini Countryman vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini motor tuning.

Door het tunen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Mini Countryman 1.6i 122pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Mini Countryman 1.6i 122pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mini Countryman 1.6i 122pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mini Countryman 1.6i 122pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini Countryman 1.6i 122pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Mini Countryman 1.6i 122pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mini Countryman 1.6i 122pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mini Countryman 1.6i 122pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mini Countryman 1.6i 122pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mini Countryman 1.6i 122pk.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mini Countryman 1.6i 122pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Mini Countryman 1.6i 122pk tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mini Countryman 1.6i 122pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mini Countryman 1.6i 122pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mini Countryman 1.6i 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mini Countryman 1.6i 122pk met meer performance, zonder dat je Mini Countryman 1.6i 122pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mini Countryman 1.6i 122pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mini Countryman 1.6i 122pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mini Countryman 1.6i 122pk. Hierbij pas je de Mini Countryman 1.6i 122pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Mini Countryman 1.6i 122pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mini Countryman 1.6i 122pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Smart ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mini auto dus even kwijt.