Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini cooper s 1.6t gp2 218pk

Stage 1 Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 230pk +5.5%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk chiptunen?

De ecu software van uw Mini Cooper S is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mini Cooper S een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Mini Cooper S chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Beter geluid uit uw Mini
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • De beste Mini Cooper Schiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk auto kan doen:

Verschillende vormen Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk met meer kracht, zonder dat je Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mini Cooper S 1.6T GP2 218pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mini auto en bent u uw Mini dus even kwijt.