Mini Countryman 1.6i 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini countryman 1.6i 98pk

Stage 1 Mini Countryman 1.6i 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 130pk +32.7%
Koppel 153nm 175nm +14.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Countryman 1.6i 98pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Mini Countryman chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mini Countryman veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mini Countryman 1.6i 98pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Mini
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mini Countryman 1.6i 98pk
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, remappenMini Countryman 1.6i 98pk?​

Voor stage één chiptuning Mini Countryman 1.6i 98pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mini Countryman 1.6i 98pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mini Countryman 1.6i 98pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mini Countryman 1.6i 98pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mini Countryman 1.6i 98pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Mini Countryman 1.6i 98pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mini Countryman 1.6i 98pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mini Countryman 1.6i 98pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Mini Countryman 1.6i 98pk tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mini Countryman 1.6i 98pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mini Countryman 1.6i 98pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mini Countryman 1.6i 98pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mini Countryman 1.6i 98pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mini Countryman 1.6i 98pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mini Countryman 1.6i 98pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mini Countryman 1.6i 98pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Countryman 1.6i 98pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mini Countryman 1.6i 98pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini Countryman 1.6i 98pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mini Countryman 1.6i 98pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mini Countryman 1.6i 98pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Mini Countryman 1.6i 98pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mini Countryman 1.6i 98pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.