Mini Roadster 1.6i 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini roadster 1.6i 75pk

Stage 1 Mini Roadster 1.6i 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 130pk +73.3%
Koppel 122nm 175nm +43.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Roadster 1.6i 75pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mini Roadster 1.6i 75pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Mini Roadster met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Mini Roadster 1.6i 75pk zult u merken dat uw Mini Roadster veel soepelder rijdt door Mini Roadster chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Mini Roadster 1.6i 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mini Roadster 1.6i 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mini Roadster 1.6i 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mini Roadster 1.6i 75pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mini Roadster 1.6i 75pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mini Roadster 1.6i 75pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mini Roadster 1.6i 75pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van de beste Mini Roadster 1.6i 75pk chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mini Roadster 1.6i 75pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Mini Roadster 1.6i 75pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini Roadster 1.6i 75pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mini Roadster 1.6i 75pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mini Roadster 1.6i 75pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mini Roadster 1.6i 75pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mini Roadster 1.6i 75pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mini Roadster 1.6i 75pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini Roadster 1.6i 75pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mini Roadster 1.6i 75pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mini Roadster 1.6i 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Roadster 1.6i 75pk.

Zo doen wij naast chiptuning Mini Roadster 1.6i 75pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

MAN externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini , zonder dat hierbij aanpassingen Mini baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mini auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.