Chiptuning in Naaldwijk

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Naaldwijk?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Naaldwijk.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De vries grootste pluspunten Mijn Chiptuning

  • Meer koppel​
  • Beter geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Naaldwijk. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Naaldwijk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Naaldwijk engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
  • Vooraf een goede back-up​
  • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Verschillende soorten chiptuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle auto chipping methodes leggen we onderaan uit:

Stage 1 Naaldwijk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Naaldwijk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Bekijk dit recente project: Chiptuning Infiniti Q30 2.0T 211pk

Stage 2 chiptuning Naaldwijk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Naaldwijk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Bmw x6 xdrive30d 265pk
BMW X6 xDrive30d (265pk) tuning? Vermogenswinst van 17.0% en 16.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (de computer van je auto) software zijn onze services een garantie op hoogstaande chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren DS
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank