Chiptuning in Hoek van Holland

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning in Hoek van Holland?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal PK moet hebben dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verminderen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen

  • Meer koppel​
  • Sportiever geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Hoek van Holland. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hoek van Holland ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de ECU Motormanagement van uw auto
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Goede tuning files in gebruik

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Hoek van Holland OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hoek van Holland is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Hoek van Holland chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Hoek van Holland krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto! Zie dit relevante project: Volkswagen Phaeton 5.0 TDI V10 313pk Chiptuning?

Chiptuning Hoek van Holland Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Hoek van Holland chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Ford transit 2.0 tdci 125pk
Tuning voor Ford Transit 2.0 TDCi 125pk. Mijn Chiptuning leidt tot 20.0% extra vermogen en 16.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (motor computer) software zijn onze diensten een garantie op de beste chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hoek van Hollandsoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Toyota
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank