Ford Transit 2.0 TDCi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Transit 2.0 TDCi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 150pk +20%
Koppel 285nm 330nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Transit 2.0 TDCi 125pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Ford Transit 2.0 TDCi 125pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Ford Transit vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

In een paar uur kan je Ford Transit 2.0 TDCi 125pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Ford Transit tunen. Je Ford Transit 2.0 TDCi 125pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Ford Transit 2.0 TDCi 125pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw Ford
 • Sportiever karakter uit uw Ford
 • Meer plezier uit uw Ford Transit 2.0 TDCi 125pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Transit 2.0 TDCi 125pk?​

Voor stage one tuning Ford Transit 2.0 TDCi 125pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit 2.0 TDCi 125pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Ford Transit 2.0 TDCi 125pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Transit 2.0 TDCi 125pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Ford Transit 2.0 TDCi 125pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Transit 2.0 TDCi 125pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Transit 2.0 TDCi 125pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Transit 2.0 TDCi 125pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Transit 2.0 TDCi 125pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto
 • Goede Ford Transittuning software in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Transit 2.0 TDCi 125pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Transit 2.0 TDCi 125pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Transit 2.0 TDCi 125pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Transit 2.0 TDCi 125pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Transit 2.0 TDCi 125pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Transit 2.0 TDCi 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Transit 2.0 TDCi 125pk!

Stage 2 chiptuning Ford Transit 2.0 TDCi 125pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Transit 2.0 TDCi 125pk chiptuning. Je Ford Transit 2.0 TDCi 125pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Transit 2.0 TDCi 125pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Transit 2.0 TDCi 125pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Transit 2.0 TDCi 125pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Holden
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.