Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 205pk +12.6%
Koppel 290nm 330nm +13.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Fiesta kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Ford Fiesta veel lekkerder rijdt door Ford Fiesta tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Fiesta meer performance heeft gekregen.

De voordelen Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk​
 • Mooier geluid uit uw Ford
 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van goede Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor u Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk. Zonder de Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk!

Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fiesta ST – 1.6T 182pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.