Ford Transit 2.2 TDCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 180pk +80%
Koppel 310nm 420nm +35.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk auto kan doen:

De ecu van uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Transit vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk veel lekkerder gaat door tuning Ford Transit 2.2 TDCi 100pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Ford Transit 2.2 TDCi 100pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Ford
 • Comfortabeler rijden​ met uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Transit 2.2 TDCi 100pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 100pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 100pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Transit 2.2 TDCi 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede Ford Transittuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Transit 2.2 TDCi 100pk wordt!

Methodes voor Ford Transit 2.2 TDCi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Transit 2.2 TDCi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 100pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Transit 2.2 TDCi 100pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk aanpassen. Zonder de Ford Transit 2.2 TDCi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 100pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Ford Transit 2.2 TDCi 100pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford Transit 2.2 TDCi 100pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 100pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Transit 2.2 TDCi 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Transit 2.2 TDCi 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Transit 2.2 TDCi 100pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Ford Transit 2.2 TDCi 100pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Ford Transit 2.2 TDCi 100pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.