Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford C-Max vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

Door het tunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk gaat u merken dat uw Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk veel soepelder gaat door Ford C-Max chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw Ford
 • Meer rijplezier uit uw Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk?​

Voor stage 1 tunen Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk wordt!

Verschillende vormen Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford C-Max 1.6 TDCI 115pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.