Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fusion (usa) 2.0 ecoboost 240pk

Stage 1 Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk?

De ecu van uw Ford Fusion (USA) is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk zult u merken dat uw Ford Fusion (USA) veel soepelder gaat door Ford Fusion (USA) chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fusion (USA) 2.0 EcoBoost 240pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Smart bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.