Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0 ecoboost 240pk

Stage 1 Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk kan doen:

De ecu software van uw Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat chip tuning voor uw Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk auto kan doen:

Methodes voor Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk motor tuning:

Voor het Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk!

Stage 2 Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Kuga 2.0 EcoBoost 240pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.