Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 202nm 280nm +38.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Galaxy vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Galaxy heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Ford Galaxy meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, remappenFord Galaxy 1.9 TDI 90pk?​

Bij stage één tuning Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk wordt!

Verschillende vormen Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk chiptuning. Je Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Galaxy 1.9 TDI 90pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Jeep ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.