Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit courier 1.6 tdci 95pk

Stage 1 Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Ford Transit Courier is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Transit Courier zult u merken dat uw Ford Transit Courier veel lekkerder gaat door chiptuning Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, chippenFord Transit Courier 1.6 TDCi 95pk?​

Bij stage 1 tunen Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Ford Transit Couriertuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk!

Stage 2 chiptuning Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Transit Courier 1.6 TDCi 95pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.