Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 100pk +11.1%
Koppel 140nm 155nm +10.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Mondeo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk veel lekkerder gaat door chip tuning Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk?​

Voor stage 1 chippen Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • De beste Ford Mondeochiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk. Met deze manier moet je zelfs de Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Mondeo 1.6i 16v 90pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.