Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 145pk +16%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk kan doen:

De ecu software van uw Ford Fiesta is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Fiesta vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto chiptuning.

Door het chippen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk motor tuning:

Voor het Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk haalt.

Deze vorm van Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk auto.

Zo doen wij buiten Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 125pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.