Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 92pk +31.4%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk?

De standaard software in de motor computer van uw Ford Fiesta is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Fiesta vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Ford Fiesta veel lekkerder gaat door Ford Fiesta chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Fiesta 1.4 TDCI 70pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.