Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 175pk +52.2%
Koppel 300nm 390nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk?

De standaard software in de motor controller van uw Ford Galaxy is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Ford Galaxy veel soepelder rijdt door Ford Galaxy chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk:​​

 • Beter geluid uit uw Ford
 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Galaxy 2.0 TDCi 115pk?​

Bij stage één chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk!

Chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk haalt.

Stage 2 Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk.

Gespecialiseerde know-how over Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Galaxy 2.0 TDCi 115pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Dacia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.